Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Карлос с нов световен хит – “La Chica De Alli”
6 Април 2012
Парчето е в колаборация с Aitor Galan ft. Los Tiburones

Родният самостоятелен боец в света на музиката – Карлос – за пореден път доказа, че извън рамките на нашенския „шоубизнес” нещата в музикален аспект наистина се случват, и то много по-правилно и с нужното уважение към труда на артиста.

Един от най-големите музикални лейбъли за модерна музика в Испания – Blanco Y Negro, издава вторият съвместен музикален проект на Карлос  (по-известен извън България като Carlos Ferrara) с известния испански DJ - Aitor Galan. Песента носи заглавието “La Chica De Alli”. От 10.04.2012 парчето ще бъде разпространено в iTunes и другите онлайн музикални магазини. Този път в проекта участва и испанският певец и рапър – Los Tiburones, който допринася за по-екзотичната нотка на песента. Композицията отново в дело на съвместния труд между Aitor Galan и Карлос за музиката и текста.

“Направихме едно чудесно, комерсиално и лятно парче с Aitor, този път е дори по-комерсиално от „Love”.  Аз направих кантото, дадох му някои идеи за аранжимента,  написах си и английския текст. Първо направихме песента само в мое изпълнение и на английски и испански, но в процеса на работа от лейбъла преложиха Los Tiburones да ни партнира и да изпее испанските части, и мисля че се получи много по-добре. Щастлив съм, че вече имаме втори проект, което прави нещата малко по-сериозни, а и имам запитване от  „Blanco Y Negro” за съвместна работа както за пеене, така и да спомагам за текстове и музика, надявам се да си партнираме и занапред!” – споделя младият артист.

За феновете на фолка, които ще кажат че само криволичи в действията си, Карлос сподели, че продължава да подготвя първия си албум: „Става бавно и трудно, защото се продуцирам сам засега. Останаха само две песни, като едната е почти готова, после обложка и след това за самото издаване ще водя преговори, а и имам някои интересни идеи.
Междувременно, разбира се искам да снимам клип на едно поп парче, а като пилотнен сингъл за албума, искам да снимам една песен, която със сигурност ще стане хит в поп-фолк дискотеките. А самият албум трябва да включва 16 трака, 3-4 от новите песни са с потенциал за хитове, повечето ще са нови и нечувани. Но стига толкова празни приказки, нека Бог ми дава сили и рано или късно ще се види че умея да изпипвам нещата, до колкото зависи от мен!”

Промо тийзър на парчето ТУК


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.