Blackstreet представиха новия химн на Holiday Heroes

Американската R&B легенда представи първия международен химн на каузата “Carry the Flame”, който е посветен на благотворителната организация Holiday Heroes

06 April 2015

Съботната вечер на 4 април събра в столичния клуб „Дали“ фенове на хитовете от 90-те години и приятели на благотворителната организация Holiday Heroes. Специални гости на вечерта бяха американските R&B легенди и носители на Грами Blackstreet както част от посланиците на Holiday Heroes - Вяра Атова, Драго Симеонов,  Евгени Иванов – Пушката, Тони.
Бандата, подкрепена на сцената от Southwick, не само изпълни своите хитове, сред които култовото парче “No Diggity”, но и представи “Carry the Flame” - нов сингъл, посветен на Holiday Heroes. След официалното представяне на песента, на сцената се качи македонската звезда Даниел Каймакоски, който подгря публиката за живия концерт на Блекстрийт и Southwick. Мей, Ягода Тренева и Деси Андонова също бяха част от програмата на концерта Holiday Heroes 90s трибют.
В разгара на вечерта, публиката за пореден път бе изправена на крака, след като Блекстрийт и Даниел лично поканиха на сцената инициаторът на Holiday Heroes – Майкъл Струмейтис, за да го поздравят за рождения му ден.

По-рано Йоанна Драгнева, Евгени Иванов – Пушката, Ива Екимова и Пламен Николов – Пинко, станаха част от празничната работилница на Лазаров ден, която организираха Holiday Heroes с Арт Рентал в Mall of Sofia. Те боядисаха великденски яйца, заедно с много малчугани, дошли специално за събитието. Всеки можеше да закупи собственоръчно нарисувано яйце, за да може с дарените средства да се закупят продукти за празничните пакети на Holiday Heroes, които другата седмица ще посетят домовете на хиляди семейства в нужда, за да им подарят по-добър Великден.

От понеделник започва и разнасянето на празничните пакети до хиляди семейства в нужда. Всичко за героите ще намерите на официалния им сайт и във Facebook.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР